personal2

Locatie

Aan de rand van het mooie dorp Zeijen is onze kinderopvang gevestigd. We zitten in een landelijke omgeving waar het zeer vrij en rustig vertoeven is. De kinderopvang is aangepast aan de behoeften van kleine kinderen.  Zij hebben 2  aparte, heel rustige en stille slaapkamers met heerlijke bedjes. Er is een aparte verschoonruimte en er zijn ook twee kleine kinder wc'tjes. Vanuit iedere ruimte is er zicht op de tuin, die volgens de veiligheidseisen is omheind en aangelegd, zodat de kinderen nooit zonder toezicht zijn. 't Stalletje ligt aan het begin van een prachtig en veilig natuurgebied waar het heerlijk wandelen is, zodat de kinderen volop kunnen genieten van de mooie natuur.

Stalletjebuiten

Wie zijn wij

Foto Paula

 362630986 1312110682714838 1652560560726025470 n

Karolina


 Mijn naam is Karolina

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Karels Universiteit in Praag, waar ik pedagogische wetenschappen heb gestudeerd met als hoofdrichting het opvoeden en onderwijzen van jonge kinderen.

Van 2003 tot 2014 ben ik werkzaamheden geweest bij diverse kinderdagverblijven. Ik heb verschillende cursussen gedaan zoals de Gordon methode, Reggio Emilia, Signalering kindermishandeling,  EHBO voor kinderen, BHV en de TINK-training (om vervolgens deze training te mogen geven binnen mijn eigen organisatie).

In augustus 2014 ben ik begonnen als gastouder en in juli 2015 heb ik het gastouderschap omgezet in kleinschalige kinderopvang ´t Stalletje. 

Samen met mijn man heb ik 2 kinderen. Ons woonhuis staat naast de kinderopvanglocatie.

Ik wil de kinderen die bij 't Stalletje spelen, een fijne en veilige leefomgeving bieden.

 

 

 

Mijn naam is Kiona Kiona

In 2014 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogische medewerker. Tijdens de opleiding heb ik al verschillende stage-/werkervaringen op kunnen doen door bij verschillende organisaties mee te draaien. 
In 2013 ben ik begonnen met het werken in de kinderopvang. Sinds mei 2016 werk ik bij kinderopvang 't Stalletje. In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd over kinderopvang.  
Ik woon samen in Yde. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik houd van vanwandelen en hardlopen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij 't Stalletje

 

 

 

 

Harmien                                                     
Mijn naam is Harmien

Samen met mijn man en onze twee zonen woon ik vlakbij Bakkeveen en het is tot nu toe elke keer weer genieten als ik door drie provinciën naar Zeijen mag rijden.
In mijn vrije tijd wandel ik dan ook graag door de natuur, ben ik vaak op zoek naar kruiden en natuurlijke materialen om mee te decoreren. Zo probeer ik mijn kennis, die ik heb opgedaan over kruiden, een beetje bij te houden. Ook houd ik van verschillende stijlen muziek en zing ik bij Popkoor Leek.
Na het behalen van mijn diploma ben ik vele jaren wekzaam geweest binnen de Kinderopvang. Vooral het jonge kind is een prachtige doelgroep om mee te werken. 
Ik hoop door mijn kennis van de natuur en mijn ervaring als pedagogische medewerker, een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie, landelijk gelegen kinderopvang.


                             
                                             Graag tot ziens bij ´t StalletjeMijn naam is Paula

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. In 2010 heb ik de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang 3 behaald. Een jaar later heb ik ook de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang 4 afgerond. Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd o.a. EHBO voor kinderen, VVE en de TINK-training.
Ik ben sinds 2010 werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog altijd met heel veel plezier! De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan en en gewerkt met een aantal visies bij verschillende kinderdagverblijven. Daarna ben ik nog anderhalf jaar werkzaam geweest als gastouder bij twee gezinnen thuis. 
Elk kind is uniek en ik vind het belangrijk dat ieder kind de ruimte krijgt om zich op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen. Ook vind ik de natuurbeleving belangrijk, want op deze manier leren de kinderen al op jonge leeftijd respect te hebben en zorg te dragen voor de natuur. 't Stalletje heeft een prachtige natuurlijke buitenspeelruimte, waar dagelijks volop gespeeld en ontdekt wordt. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag en geniet ik van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Daarbij houd ik enorm van dieren. Ook deze zijn te vinden bij 't Stalletje. Even eieren rapen in het kippenhok of de geiten en varkens eten geven. 
Kortom ik wil er graag voor zorgen dat de kinderen zich 'thuis' voelen bij 't Stalletje door een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving te bieden. 

Graag tot ziens bij 't Stalletje! 
                                                                                                 

                      

Mijn naam is Loes

Samen met mijn man en 2 kinderen (10&13) woon ik in Assen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in mijn tuin maar ga er ook graag uit met mijn gezin. 

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de kinderopvang en sinds 2023 werk ik bij 't Stalletje.  In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en visies. Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd specifiek voor het kinderdagverblijf. 

Ieder kind is uniek en moet zijn talenten kunnen benutten. Ik draag mee aan een veilige omgeving waarin het kind zich geborgen voelt en de wereld kan ontdekken. 

Tot ziens bij 't Stalletje

Loes22 1

Mijn naam is Rosalie

In 2023 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende kinderdagverblijven stagegelopen. Mijn laatste stage was bij 't Stalletje, hier heb ik met succes mijn opleiding kunnen behalen. 

Momenteel zit ik weer op school en doe ik de opleiding HBO-rechten. Ik vind het werken in de kinderopvang nog wel heel leuk. Gellukig kan ik nog invallen bij ziekte of vakanties bij 't Stalletje.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden, ik vind het ook leuk om erop uit te gaan en in de zomer ben ik regelmatig met vrienden op het terras te vinden. 

Graag tot ziens bij 't Stalletje!
 
                                                                          9D8E889E-4C02-49C5-9408-E7B27B90B8B8_Rosalie_foto.jpg